×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7

Securitate magazin online

Pentru magazine mici sau mari securitatea este importanta in mediul online
.

Magento Admin Two Factor Authentication

Disponibil pentru orice pachet ales de eCommerce, acest tool va permite sa accesati panoul de administrare a magazinului dvs. impreuna cu telefonul mobil personal sau al angajatiilor. Astfel veti fi aparat de brute force si de eventualele atacuri de logare in admin.Chiar daca parola de admin se cunoaste,accesul este imposibil fara acceptul de pe telefonul mobil.

Patch-uri securitate platforma Magento

Disponibil pentru orice pachet eCommerce ales, agentia Spiral Advertising va oferta update in continuu cu ultimele patch-uri de securitate dezvoltate de entitatea Magento in magazinul dvs. in mod remote, fara sa afecteze functionalitatea magazinului. Aceste update-uri sunt esentiale unui magazin online pentru a rezista in mediul online fara probleme si aveti acest avantaj achizitionand de la noi un pachet eCommerce de realizare magazin online

Firewall echipamente server standard + pro

Intreaga noastra infrastructura este protejata de echipamente firewall disponbil standard pentru orice pachet ales. Va putem pune la dispozitie pentru cei care doresc o securitate avansata bazat pe reguli proprii: firewall dedicat cat si tunele de comunicare p2p. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii.

TOP