×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7
Servere dedicate
optimizate pentru eCommerce
Tehnologii

Hardware & Software

 Lucram cu echipamente de top precum Dell, HP, Juniper, APC  pentru a va oferi calitatea premium pe care o asteptati.

Optimizam intregul dvs. magazin online cu servicii software de top precum Varnish Server, Nginx, Percona Mysql si introducem optimizarea continua Google Pagespeed direct pe server. Cereti informatii suplimentare pentru aceste servicii.

 

Magento

Servere dedicate optimizate Magento

  Fiecare pachet eCommerce selectat vine impreuna cu  serviciul de hosting inclus, astfel beneficiati de echipament extrem de performant adaptat fiecarui tip de magazin online pe toata perioada colaborarii, fara costuri suplimentare.
Serverele noastre sunt adaptate conform  cerintelor Magento pentru a va oferi un serviciu performant si un magazin online care sa ruleze extrem de rapid.

Servere

Infrastructura

Infrastructura proprie de servere dedicate eCommerce ne ajuta sa va oferim un magazin online extrem de rapid, stabil si pregatit pentru business-ul dvs. 

Monitorizam continuu intreaga infrastructura si actionam proactiv in peste 89% din cazuri, fara ca magazinul dvs. sa aiba de suferit. 

Custom

Solutii Custom

 Oferim solutii custom pentru magazine cu sute de mii de produse, dispunem de infrastructura necesara de servere cluster, disaster backup si internet redundant de larg debit. 

TOP