×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7

Cele mai frecevente intrebari.

Magazin online la cheie se refera la un magazin online gata construit si echipat cu toate functionalitatile necesare punerii in mediul online pentru a putea fi accesat de catre public. Astfel daca alegeti serviciile noastre va punem la dispozitie magazinul online dorit, gata echipat cu functionalitatile necesare cat si hosting-ul aferent tipului de pachet ales. Fara costuri suplimentare pentru hosting, totul constand intr-o plata lunara pentru utilizarea magazinului online. Astfel va puteti bucura de profit din prima luna.

Magazinul online este realizat pe platforma Magento .Magento este cea mai performanta platforma de eCommerce din lume si se regaseste la marile magazine online din lume. Va puteti bucura de o astfel de performanta platind o suma lunara in functie de pachetul ales.

Prin sistemul Migration Assistant by Spiral Advertising va putem transfera informatiile gratuit catre platforma noastra. Este necesar sa ne contactati pentru a va putea ajuta.

Magazinul online va fi echipat cu toate modulele necesare unui magazin online sa poate vinde in mediul online.Printre acestea sunt: modul de livrare/curierat , modul de transfer bancar+plata cu cardul+plata ramburs, modul GDPR, modul de One Page Checkout + multe altele. Va rugam sa verificati pagina de Preturi si functionalitati pentru informatiile complete privind modulele disponbile.

Daca ati ales plata in 12 rate, atunci va trebui sa achitati complet cele 12 rate ca apoi sa deveniti proprietarul magazinului online.

Daca ati ales plata integrala fara rate,noi va oferim 12 luni de hosting gratuit in functie de pachetul ales( cloud, VPS sau Server Dedicat)

TOP