×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7

Creare Magazin Online la cheie pe platforma Magento 1 si Magento 2
in 12 rate lunareEste momentul sa devii clientul nostru

Cele mai importante functii pe care noul tau magazin le va detine:

Bazat pe o platforma matura " Magento"

Magazinele noastre online au la baza platforma "Magento", cunoscuta de ani de zile ca fiind cea mai avansata platforma de eCommerce din lume.
Acest lucru va ajuta sa va bucurati de stabilitate,securitate si de functionalitati noi oricand aveti nevoie de ele.

Design magazin online premium

Design-ul magazinelor a fost realizat impreuna cu una din cele mai performante agentii de frontend development "Meigee Team" .Ne-am axat pe a vinde si pe usurinta de a naviga in magazinul online

Extrem de rapid

Infrastructura proprie de servere dedicate eCommerce ne ajuta sa va oferim de fiecare data un magazin online rapid care poate sustine resursele dvs. si care va poate ajuta sa vindeti mai mult in mediul online

Magazin online la cheie

Fiecare magazin online comandat vine echipat cu tot ce aveti nevoie pentru a vinde in mediul online atat in Romania cat si in extern

Platesti in 12 rate lunare

Te poti bucura de un magazin online premium fara o investitie mare. Platesti in 12 rate lunare si apoi devii proprietarul magazinului online.

Stiai ca?

Se spune ca aproape toti clientii care construiesc un magazin online fara sa beneficieze de suport si update in permanenta vor fi nevoiti sa construiasca un alt magazin la fiecare 2 ani.
Vrei sa fii si tu unul din ei?

procesul de livrare a magazinului onlinein 3 pasi

Am creat totul extrem de simplu! Tot procesul greoi l-am scurtat pentru a incepe sa vindeti imediat. Aflati mai multe informatii de la reprezentatii nostrii.

Alegerea modelului de design

Primul pas reprezinta alegerea unui model de design adaptat afacerii dvs. cat si completarea fisei de proiect cu toate informatiile de care avem nevoie in vederea realizarii magazinului online

Setup Magazin Online

Bazat pe cerintele tale incepem adaptarea magazinului online conform fisei de proiect si modelului de design ales. Vom tine legatura in permanenta si vei putea vizualiza construirea magazinului

Testarea si livrarea magazinului

In acest ultim pas testam functionalitatea platformei, verificam modulele integrate si incepem livrarea magazinului. Din acest moment magazinul va fi monitorizat in permanenta de catre noi cat si updatat cu ultimele functionalitati

Vezi cum poate arata magazinul tau online
Descopera modelele de design si alege unul pentru tine .

 • Personalizare model design

  Stim ca fiecare magazin online este diferit. De aceea dupa ce ai selectat modelul de design o sa discutam despre adaptarea acestuia pentru formatul business-ului tau.
 • Adaptare continut

  Intregul continut pe care il vom primi de la tine, noi il vom adapta conform modelului de design ales.
 • Functionalitati noi

  Platforma o mentinem updata in permanenta,iar noi functionalitati pot aparea de la o versiune la alta. Insa daca doresti o functionalitate anume este suficient sa ne contactezi si te putem ajuta

Magazin online echipat cu toate functionalitatile necesare pentru a incepe sa vinzi IMEDIAT

Invatand zi de zi timp de peste 5 ani ce au nevoie clientii din Romania si cum sa le venim in ajutor, am implementat toate functionalitatile necesare in platforma Magento care va asigura tot ce aveti nevoie pentru un magazin premium pregatit sa vanda.

Functionalitati de TOP incluse in platforma

Vizual

Stim faptul ca modul in care arata magazinul online la prima accesare va influenta potentialul client sa stea sau sa paraseasca pagina. De aceea fiecare magazin online vine echipat cu:

 • MEGA MENU
 • Finalizare comanda intr-un singur pas
  (One Page Checkout)
 • Review produse bine evidentiat
 • Infinit scroll pentru paginile de produse
 • Magazin online responsive
  (adaptat PC/Tableta/Telefon)
 • si multe alte functionalitati

Gestionare mai usoara

Am implementat functionalitati care sa va ajute sa eficientizati timpul de procesare si de pregatire a comenziilor

 • Integrare module curierat
 • Integrare Plata cu Card Bancar
 • Integrare Transfer Bancar
 • Introducerea tututor tipurilor de TVA
 • Persoana Fizica & Juridica
 • Functionalitate GDPR
 • Pagina Retur Produse
 • si multe alte functionalitati

Securitate si Servere dedicate eCommerce

Avand propria infrastructura de servere dedicate configurate pentru Magento va putem oferi cele mai bune solutii de securitate, stabilitate si performanta fara ca dvs. sa mai aveti batai de cap in ceea ce priveste alegerea resurselor necesare server, cautarea unui provider,securizarea magazinului online, costurile aferente hosting-ului etc.

 • Servere dedicate,VPS,Cloud shared Magento incluse in pachetul ales de dvs. fara vreun cost aditional
 • Securitate ridica platforma Magento prin autentificare telefon/sms
 • Implementare Google Pagespeed Server
 • Varnish Cache Server
 • si multe altele

Realizare Magazin Online Magento la cheie

Magazin online realizat de catre Spiral Advertising avand la baza
100% platforma Magento si oferit sub forma de abonament lunar/semestrial/anual

Ce avantaje am daca aleg serviciile Spiral Advertising?

COSTURI EXTREM DE REDUSE.

Beneficiati de o platforma realizata pe Magento, cunoscuta ca fiind cea mai buna platforma eCommerce din lume dar si  pentru costurile mari in vederea realizarii unui magazin pe o astfel de platforma. Alegand solutia noastra va puteti axa strict pe profitul magazinul dvs. fara sa aveti o investitie initiala mare de recuperat in timp. Platiti magazinul online in 12 rate lunare si va bucurati de experienta Magento inca din prima luna. Pe langa acest lucru beneficiati si de suport in permanenta si de o persoana care va poate oferi ajutor in platforma pe toata perioada colaborarii.

INCEPETI SA VINDETI IMEDIAT

Magazinul online este gata echipat cu tot ce aveti nevoie pentru a incepe sa vindeti. Am scurtat mult timpul de implementare a unui magazin online premium pe platforma Magento si astfel este suficient doar sa completati fisa de proiect pe care o veti primi in momentul in care lansati comanda si noi apoi incepem sa configuram magazinul. Acest proces dureaza aproximativ o saptamana.

Stabilitate si performanta

Monitorizam continuu magazinul dvs. utilzand softuri speciale care ne ajuta sa intervenim proactiv in caz de probleme.  Apeland la solutiile noastre va putem oferi siguranta unui magazin online stabil, performant si vom intervenii de fiecare data cand este cazul.

Avantajele unei plati in 12 rate lunare.

 Investitia este minima si va bucurati de cea mai buna experienta inca de la inceput.
 Nu trebuie sa va stresati cu hosting din alta parte si cu atat mai mult cu alegerea resurselor corecte pentru server. Pe langa acest lucru aveti inclus gratuit si monitorizarea serverelor cat si interventia de urgenta in caz de probleme. 365/7/24.
Hostingul pentru platforma Magento este unul special. Avand experienta in gestionarea si configurarea serverelor pentru platforma Magento, reprezinta un atuu atunci cand vine vorba de magazine mici  sau mari pentru ca le putem oferi de fiecare data resursele corecte de care au nevoie.

SUPORT SI UPDATE IN PERMANENTA

Pe langa faptul ca platforma o mentinem actualizata in permanenta remote si monitorizam atat serverele cat si platforma, vom putea prevenii  proactiv pana la 89% din cazuri. Pe langa acest lucru oferim tutoror clientilor documentatia necesara  pentru o gestionarea usoara a platformei.Daca  sunt intrebari legate de gestionarea magazinului online ne bucuram sa ne ajutam si te rugam sa ne trimiti intrebarea ta prin sistemul de tickete.

Completeaza o cerere de oferta acum

Dorim sa va informam ca respectam politica GDPR si toate informatiile oferite in acest formular nu vor fi divulgate niciunei terte parti.
Vom lua legatura cu dvs. doar daca ne veti permite acest lucru.

TOP