×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7

Etapele colaborarii

Ne bucuram ca doriti sa deveniti clientul nostru. Etapele urmatoare sunt esentiale pentru a realiza un magazin online bazat pe configuratia dorita si care sa va satisfaca toate necesatile unui produs premium,stabil si mentinut intr-o stransa colaborare client- agentie

01

Alegerea modelului de design

Pasul1. Va trebui sa alegeti un model de design dorit pentru magazinul dvs.  ( apasa aici pentru a vedea modele de design ) Dupa ce v-ati ales modelul de design dorit puteti sa ne contactati si sa discutam bazat pe acesta.
02

Alegerea pachetului potrivit

Pasul2. In aceasta etapa va trebui sa va alegeti pachetul potrivit pentru magazinul dvs. Cel mai important aspect este sa va uitati si in functie de cate produse doriti sa detina magazinul online. Daca veti dori anumite functionalitati pe care nu le regasiti in pachet va rugam sa ne contactati si va oferim solutia dorita. De asemenea dupa ce v-ati decis asupra pachetelui dorit si v-ati si modelul de design putem trece la pasul urmator.
03

Completarea fisei de proiect

Pasul3. Este necesar sa luati legatura cu noi pentru a va trimite fisa de proiect. In aceasta fisa de proiect veti regasi toate informatiile necesare pentru ca noi sa pregatim magazinul in functie de cerintele dvs. si sa incepeti sa vindeti in mediul online imediat ce noi am terminat de implementat fisa. Tot acest proces dureaza cateva zile.
04

Testare + lansarea in magazinului in mediul online

Pasul4. In aceasta etapa verificam intregul magazin, functionalitatea acestuia cat si pregatirea serverului pentru lansarea in mediul online a magazinului. Dupa ce toate verificarile au fost realizate si totul este functional, magazinul dvs. online este lansat in mediul online si devine accesibil publicului.
05

Update.Mentenanta.Securitate.Suport

Pasul5. Din acest moment detineti un magazin online in perfecta stare de functionare, monitorizat continuu si de asemenea updatat de fiecare data de catre noi in mod remote. Intervenim proactiv in 89% din cazuri pentru a va rezolva eventualele erori fara ca magazinul sa fie afectat. Monitorizam echipamentul server 24/7 cat si eventualele downtime-uri ale magazinului si luam masuri de rezolvare imediat. Updatam platforma Magento in permanenta cu ultimele patch-uri de securitate si performanta. De asemenea va stam la dispozitie pentru a va oferi suportul necesar pentru platforma Magento pe toata perioada colaborarii.
TOP