×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7

Template Newsletter in Magento

Template pentru Newsletter in Magento

Înainte de a trimite un buletin informativ, creați un șablon de buletine informative. Aveți posibilitatea să creați și să salvați cât mai multe dintre acestea necesare pentru orice situație, dintr-un buletin anual de sărbători la o actualizare săptămânală a produsului.

Pentru a crea un șablon de buletin informativ:

1. În meniul Admin, selectați Buletin> Sabloane. Pagina conține liste de șabloane disponibile pentru buletine de știri. Puteți să editați un șablon existent sau să creați unul nou.

2. Pentru a adăuga un nou șablon, faceți clic pe butonul Adăugați un nou șablon. Apoi, faceți următoarele:

A. În câmpul Nume șablon, specificați un nume unic și indicativ pentru acest șablon.
Această valoare nu este vizibilă pentru clienți.

b. În câmpul Șablon subiect, specificați subiectul mesajului de e-mail care va fi trimis clienților dvs.

c. În câmpurile Numele expeditorului și al e-mailului expeditorului, specificați numele și adresa de e-mail a expeditorului e-mailului care urmează să fie trimis clienților dvs.

d. În câmpul Format conținut, utilizați editorul WYSIWYG pentru a compune corpul e-mailului. Rețineți că acest câmp este pre-completat cu etichete care afișează un link de dezabonare în e-mail. Vă recomandăm să nu eliminați acest link, astfel încât toate e-mailurile trimise să permită clienților să vă dezaboneze de la buletinul informativ.

e. Faceți clic pe Previzualizare șablon, pentru a afișa conținutul cu formatarea așa cum va fi văzut de abonați.

3. După finalizare, faceți clic pe butonul Salvați șablon.

După ce ați salvat un șablon, apare un buton Salvează ca atunci când editați acest șablon.

Puteți utiliza butonul Salvare ca să puteți face modificări și să le salvați ca un nou șablon, fără a afecta originalul.

Acest lucru vă poate economisi timp, deoarece nu va trebui să reintroduceți toate informațiile șablonului pentru a crea un nou șablon.
Dacă aveți deja un șablon existent care este similar cu noul șablon, modificați pur și simplu câmpurile pe care le solicitați și apoi utilizați butonul Salvează ca pentru a crea un nou șablon

  • SURSAMAGENTO.COM
  • Continut tradus si adaptatSpiral Advertising Agency
  • MentiuniAceasta documentatie este realizata doar pentru clientii Spiral Advertising, avand la baza platforma originala Magento. Imaginile regasite in documentatie reprezinta backend-ul magazinelor Spiral Advertising.
TOP