×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7

Setari SEO produse

Setari SEO in pagina de produs ( backend)

Informatiile Meta pentru produse se vor regasi in partea stanga in pagina de adaugare produs. Totodata se poate introduce si dupa ce ati adaugat produsul in platforma, intrand in pagina produsul in backend. ( vedeti imagine)

Datele Meta reprezintă primul dvs. nivel de contact cu potențialii clienți care caută un produs. Titlul și descrierea dvs. sunt instrumente de vânzare care vor ajuta fie să motiveze un vizitator să facă clic pe link-ul dvs., fie nu. Este înțelept să utilizați un titlu descriptiv și o descriere care include cuvinte relevante pe care un potențial client le-ar putea căuta.

Informațiile sunt citite de motoarele de căutare care indexează site-ul dvs. Deși Google nu mai pune o valoare în cuvintele cheie meta, alte motoare de căutare continuă să utilizeze informațiile. Este o practică bună să încorporați cuvintele cheie cu valoare mare în titlurile produselor dvs. și în conținutul asociat.

Pe intelesul fiecaruia, ce inseamna fiecare tabela:

 

Meta Title reprezinta =>   Titlul  care apare în bara de titlu și fila browserului dvs. și în paginile cu rezultatele motorului de căutare

Meta Keywords reprezinta =>  Cuvinte cheie relevante pe care clienții le-ar putea utiliza pentru a găsi produsul.

Meta Description reprezinta => Cateva propozitii care descriu produsul. Deși nu este vizibil pentru client, unele motoare de căutare includ meta descrierea în rezultatele căutării.

 

Practic cu aceste informatii ar trebui sa completati pentru fiecare produs pe care il doriti mai bine vazut in motoarele de cautare.

  • SURSAMAGENTO.COM
  • Continut tradus si adaptatSpiral Advertising Agency
  • MentiuniAceasta documentatie este realizata doar pentru clientii Spiral Advertising, avand la baza platforma originala Magento. Imaginile regasite in documentatie reprezinta backend-ul magazinelor Spiral Advertising.
TOP