×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7

Setari SEO pentru pagina de categorii si altele

Setari SEO pentru pagina de categorii

Informatiile Meta pentru cateogrie  se vor gasi in Admin apoi Catalog / Gestionare Categorii / selectati in stanga categoria dorita si click pe aceasta apoi vi se deschide o fila cu toate detaliile. Regasiti in aceasta tabela titlu pagina, meta cuvinte cheie si meta descriere.   * pentru ajutor vedeti imaginile alaturate

Datele Meta reprezintă. Titlul și descrierea dvs. sunt instrumente de vânzare care vor ajuta fie să motiveze un vizitator să facă clic pe link-ul dvs., fie nu. Este înțelept să utilizați un titlu descriptiv și o descriere care include cuvinte relevante pe care un potențial client le-ar putea căuta.

Informațiile sunt citite de motoarele de căutare care indexează site-ul dvs. Deși Google nu mai pune o valoare în cuvintele cheie meta, alte motoare de căutare continuă să utilizeze informațiile. Este o practică bună să încorporați cuvintele cheie cu valoare mare în titlurile produselor dvs. și în conținutul asociat.

Pe intelesul fiecaruia, ce inseamna fiecare tabela:

 

Meta Title reprezinta =>   Titlul  care apare în bara de titlu și fila browserului dvs. și în paginile cu rezultatele motorului de căutare

Meta Keywords reprezinta =>  Cuvinte cheie relevante pe care clienții le-ar putea utiliza pentru a găsi categoria si/sau pagina in cauza

Meta Description reprezinta => Cateva propozitii care descriu categoria/pagina Deși nu este vizibil pentru client, unele motoare de căutare includ meta descrierea în rezultatele căutării.

 

Practic cu aceste informatii ar trebui sa completati pentru fiecare categorie/pagina  pe care o  doriti mai bine vazuta in motoarele de cautare.

  • SURSAMAGENTO.COM
  • Continut tradus si adaptatSpiral Advertising Agency
  • MentiuniAceasta documentatie este realizata doar pentru clientii Spiral Advertising, avand la baza platforma originala Magento. Imaginile regasite in documentatie reprezinta backend-ul magazinelor Spiral Advertising.
TOP