×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7

Factureaza o comanda

Factureza o comandă

O factură este înregistrarea primirii plății pentru o comandă. Crearea unei facturi pentru o comandă convertește comanda de vânzări temporară într-o înregistrare permanentă a ordinului, care nu poate fi anulată. O nouă pagină a facturii arată similar cu o pagină completă de comenzi, cu câmpuri suplimentare care pot fi editate.
Fiecare activitate legată de o comandă este menționată în secțiunea Comentarii a facturii.

Pentru o singură comandă pot fi create mai multe facturi, fiecare putând include atât cât mai multe sau mai puține dintre produsele achiziționate pe care le specificați. Facturile pot fi generate pentru o singură comandă sau pentru un lot de comenzi. Metoda de plată determină ce opțiuni de facturare pot fi utilizate pentru comandă. Pentru metodele de plată cu acțiune de plată setată la “Autorizați și capturați”, butonul Factură nu apare.

Înainte ca o factură să poată fi imprimată, factura trebuie mai întâi generată pentru comandă. Pentru a vizualiza sau imprima PDF-ul, trebuie să aveți un cititor PDF

Pentru a factura o comandă:

1. În meniul Admin, selectați Vânzări> Comenzi.

2. În listă, găsiți comanda “În așteptare” și faceți clic pentru a deschide înregistrarea.

3. Dacă elementele sunt gata de livrare, puteți crea o factură de ambalare pentru expediere cu factura. Pentru a crea un pachet de ambalare, procedați în felul următor:

A. În secțiunea Informații despre expediere, bifați caseta de selectare Creare expediere.

b. Pentru a include un număr de urmărire, faceți clic pe butonul Adăugați numărul de urmărire și introduceți Curierul, Titlul și Numărul.

4. Pentru a parcurge o factură parțială în jos la secțiunea Elemente în factură și introduceți cantitatea pentru a factura pentru fiecare element.

5. În meniul Istoric factură, în secțiunea Comentariile facturii, completați comentariile după cum este necesar. Apoi, în secțiunea Totaluri factură, bifați caseta de selectare Trimiteți comentariile pentru a adăuga comentariile la factură.

6. Bifați caseta de selectare E-mail pentru copierea facturii pentru a trimite clientului dvs. o copie a facturii.

7. Faceți clic pe butonul Trimiteți factură pentru a finaliza.

  • SURSAMAGENTO.COM
  • Continut tradus si adaptatSpiral Advertising Agency
  • MentiuniAceasta documentatie este realizata doar pentru clientii Spiral Advertising, avand la baza platforma originala Magento. Imaginile regasite in documentatie reprezinta backend-ul magazinelor Spiral Advertising.
TOP