×

Program suport clienti

eCommerce L-V: 10.00-16.00
Monitorizare si interventie hosting 24/7

Serviciile noastre create pe cerintele clientilor.

De-a lungul celor peste 8 ani de experienta in domeniul eCommerce, timp in care am dezvoltat zeci de proiecte pe Magento cat si pe alte platforme, am putut intelege mult mai bine ce isi doresc clientii de la un magazin online si ce probleme intampina pe tot parcursul drumului.
De asemenea magazinele online care au un numar mare de produse trebuie sa isi aleaga corect resursele de hosting, trebuie sa angajeze programatori care sa le optimizeze bazele de date si magazinul online continuu . Per total costurile se pot ridica la o valaore foarte mare daca nu sunt gestionate corespunzator. Solutia o reprezinta serviciile noastre, unde am inclus totul intr-un singur pachet si puteti incepe sa vindeti imediat, fara investitii majore.
Am redus foarte mult perioada de dezvoltare a unui magazin online. Tot procesul greoi l-am simplificat si va puteti lansa magazinul online in cateva zile.
Alegand sa realizati magazinul online cu noi beneficiati gratuit de suport permanent in platforma Magento, mentinem magazinul stabil si updatat continuu atat dpdv securitate cat si cu noi functionalitati, iar serviciul de hosting este inclus in pret si optimizat pentru viteza + stabilitate.

Monitorizam in permanenta infrastructura noastra si intervenim proactiv in 89% din cazuri daca este nevoie, fara ca magazinul dvs. sa fie afectat. Astfel va puteti bucura de un magazin online premium, stabil si pregatit sa vanda.
Va puteti concentra pe afacerea dvs. fara sa fie nevoie sa va stresati cu partea tehnica.
Ne bucuram sa devii clientul nostru si te asteptam sa discuti cu noi.

Alege cum vrei sa ne cunoastem:

TOP