Social Media Marketing

Tine legatura cu clientii tai in fiecare minut.

Postari in fiecare zi

Tine clientul aproape, interesat de afacerea ta.

Contact direct cu clientul

Construirea unei relatii de incredere, prin comunicare online.

Marketing directionat

Directionarea clientului catre cele mai bune solutii pe care le cauta, in cadrul afacerii tale.

De ce sa alegi Social Media Marketing?

Un sondaj realizat de catre Hubpost, una din cele mai mari platforme de marketing la nivel mondial, a dovedit ca promovarea unui brand in social media marketing a crescut cu 80% vizitatorii activi ai site-urilor de business, 92% dintre cei sondati sustinand ca social media marketing este vital pentru afacerea lor.

Din pacate, 85% dintre ei nu au stiut initial ce platforme de social media le-ar imbunatati profitul. Noi suntem aici sa va indrumam inspre ceea ce vi se potriveste.

– Facebook

– Instagram

Ce obtii facand social media marketing cu Spiral Advertising?

Online Marketing direct in fata clientilor
  • Recunoasterea brandului tau in platforma de social media marketing aleasa, prin faptul ca este prezenta in nisa de industrie ce o defineste – pagini, persoane importante, evenimente, activitate continua alaturi de parteneri dar si de concurenta.
  • Incurajeaza loialitatea clientului prin contactul zilnic cu acesta – 52% dintre clientii care urmaresc un brand pe social media marketing raman loiali acestuia in alegerile facute.
  • Construirea unui public in social media marketing imbunatateste rata de conversie prin cresterea traficului existent.
Prezenta Online vie si unica
  • Conversia, o oportunitate: fiecare postare, comentariu, noutate adusa inspre client pe platformele de social media creeaza oportunitatea unei conversii valoroase.
  • Conversia prin umanizare: abordarea diferitelor soiuri de clienti prin umanizarea unui brand ii aduce mai aproape de produs si ii convinge ca au nevoie de el in viata de zi cu zi.
  • Cresterea numarului de followeri (urmaritori) pe platformele de social media marketing cresc credibilitatea produsului si increderea clientului in acesta intrucat exista o dovada sociala, vie, a brandului.

Elemente importante pentru Social Media Marketing in Spiral Advertising

Pasii nostri urmeaza pasii tai zi de zi, pe platformele de socializare cele mai importante la ora actuala!

Cercetare si Analiza

Cheia pentru un marketing reusit

Continut Unic

Nimic cliseic - totul personalizat

Relationare cu clientii

Nu suntem roboti - comunicarea spune totul

Explora Posibilitati

Ramai in trend sau construieste unul

Strategie si Adaptare

Fiecare client e unic si are ceva de spus

Extindere

Ajuta la crearea si implementarea initiativelor

Cum functioneaza

Businessul tau

Social media marketing cu Spiral Advertising

Construirea si promovarea unui brand

Totul incepe de la

numai 150€ / luna

Intrebari Frecvente

Chiar am nevoie de social media marketing?

Aceasta este una din cele mai des intalnite intrebari. Pana la urma, businessul merge destul de bine si fara social media. Pentru acestia, lansam intrebarea: nu ti-ar parea rau sa pierzi oportunitati din noua generatie, care ar putea sa iti duca afacerea la un alt nivel? Daca business-urile din toata lumea isi cresc profiturile gratie marketingului in social media, tu de ce nu ai vrea sa traiesti aceeasi experienta? Fii tu raspunsul la intrebarile celor care sunt intotdeauna conectati pe Facebook si Instagram!

Cum pot sa am mai multi followeri si fani?

Exista o varietate de metode prin care acest lucru poate fi implinit. Totusi, cel mai important lucru de retinut in social media este ca e mai avantajos sa ai 10 followeri activi decat 100 followeri inactivi. Aceia activi pot sa mai departe informatia despre tine catre alti 10, si tot asa. In social media marketing, transparenta este cheie. Daca arati cuiva un produs, toate personele care il vad si ii confirma calitatile vor crea un domino printre prietenii acestora, si tot asa.

Cum gestionez comentariile negative pe platformele de social media? Imi pot afecta afacerea?

Deseori, businessurile se feresc sa aleaga social media marketing deorece se aleg cu comentarii si recenzii negative din partea persoanelor cu rea-credinta, compromitand afacerea lor. In primul rand, datorita acestor comentarii, poti afla anumite pareri ale clientilor pe care altfel poate ca nu le-ai fi aflat niciodata, insa altii cu siguranta le-ar fi aflat. Odata cunoscute, le poti remedia. Un raspuns rapid si contextual fiecarui client de asemenea natura este impetuos necesar. Atat clientul in cauza, dar si ceilalti, urmaresc interesul pe care il acorzi nemultumirilor lor. De asemenea, remedierea situatiei in cel mai diplomat mod poate transforma un client nemultumit intr-un client apropiat, care sa dea mai departe informatia despre profesionalismul tau vadit.

Ce sa aleg, Facebook sau Instagram?

Adevarul este ca fiecare functioneaza altfel. Facebook ofera o aprofundare a relatiei cu clientul, prin conversatii extinse, implicarea lui mai profunda, dar pentru aceasta, trebuie sa acceseze nisa ta. Instagram are impact mai puternic prin fotografii si etichete bine alese pentru produs, insa se adreseaza doar businessurilor in care imaginea este mai importanta decat explicatiile. Pentru anumite businessuri, este important sa fie prezenta atat pe Facebook,cat si pe Instagram, pentru atinge mai multe feluri de public-tinta. Intreaba managerul ta de proiect ce platforma de social media s-ar potrivi afacerii tale.

De ce trebuie sa platec pentru social media marketing?

Probabil ca o fotografie in fiecare zi si cateva cuvinte ar trebui sa fie floare la ureche. Insa creativitatea cu care acestea sunt prezentate, folosind cuvinte cheie, intr-o maniera care sa se adreseze unui public-tinta, sau anumitelor persoane in particular, alaturi de corelarea postarilor cu alte evenimente, sau particularitati din viata de zi cu zi a oamenilor ce urmaresc, dar expresivitatea si cultura celui care gestioneaza o pagina, transforma o pagina pe social media dintr-una standard, intr-una extraordinara, unde clientul este fascinat sa ramana, sa participe si sa dea mai departe. Calitatea postarilor face diferenta in social media marketing, nicidecum simpla lor existenta.

Afacerea mea are nevoie si de blog pentru a face marketing online?

Pe langa platformele obisnuite de social media marketing (Facebook, Instagram, etc), promovarea unui brand, unui produs sau unei afaceri are alta dinamicitate pe un blog. Folosirea cuvintelor-cheie face ca businessul tau sa fie mai repede gasit in motoarele de cautare online. Blogul poate descrie detaliat anumite aspecte ale afacerii tale, si poate fi accesat mai usor de cei interesati de nisa. Postarile de blog, incorporate pe platformele de socializare, duc businessul tau la alt nivel, facand legatura intre site, produs, si oameni.